Matematik

vektor!! :)

28. oktober 2012 af fidoooo (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey alle, har lige glemt metoden til dette:

To vektorer er givet ved længden a= (3 over 5) og længden b = ( 2 og -4 )

Bestem:  a * (2b) 

 

håber i vil hjælpe :P


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2012 af mette48 (Slettet)

slå formelen for prikprodukt op i din formelsamling


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Det ser ud til, at vektorerne er givet ved deres koordinatsæt,

a = [ 3 ; 5] og b = [2 ; -4] .

Beregn så vektoren 2b , og beregn så skalarproduktet  a • (2b) .


Svar #3
28. oktober 2012 af fidoooo (Slettet)

Tak #2 :)

 


Skriv et svar til: vektor!! :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.