Fysik

Termisk energi

29. oktober 2012 af jonasbay123 (Slettet)

Hej har denne opgave hvor jeg skal finde ?Eterm hvilket jeg har gjort. men derefter skal jeg forklare om den termiske energi er aftagende eller har tilvækst , det er der den går galt , nogen der kan forklare mig det , ville være en kæmpe hjælp.

Så folk er helt med

Q= varme

A= arbejde fra ydre kræfter

 

Vi har disse oplysninger   A= -35j    Q=24J
Vi har denne formel ?Eterm=A+Q
Vi indsætter blot tallene
?Eterm=-35J+24J
= -9J

Jonas Bay


Skriv et svar til: Termisk energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.