Matematik

Grønland - Fortsat (Hjææælp!)

31. oktober 2012 af Jose1235 (Slettet)

1,3).  Opgaven: Sammenlign befolkningstætheden i Grønland med befolkningstætheden i Danmark.

Fakta, der står på papiret: En stor del af Grønland er dækket af islandsis, som er forholdet mellem antal indbyggere og arealet af landet i km2.

I Grønland er der 55.000 Tusind indbyggere og i Danmark er der 5,39 Mio. Indbyggere.

Jeg beder om jeres hjælp, for jeg kan ikke tænke så meget lige nu, så hvis en lige kunne hjælpe mig hurtigt.

 

Det haster!!

 

Mange tak, på forhånd ;-)

 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Befolkningstætheden i et land eller et område er befolkningstallet divideret med områdets areal. Beregn befolkningstæthederne for Grønland og for Danmark.


Svar #2
31. oktober 2012 af Jose1235 (Slettet)

F.eks hvad ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Hvad mener du? Hvad spørger du om her? Forstod du ikke svaret i #1?


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. oktober 2012 af 123434 (Slettet)

Befolkningstæthed er antal personer pr kvadratkilometer.

På Grønland bor der relativt få på et stort areal

I Danmark bor der ok mange på et relativt lille areal.


Svar #5
31. oktober 2012 af Jose1235 (Slettet)

Altså man skal 55000/43000 = 1,29..

 

?


Brugbart svar (0)

Svar #6
31. oktober 2012 af 123434 (Slettet)

5.390.000/43000=125,35 indbygger pr kvadratmeter

 


Brugbart svar (0)

Svar #7
31. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#5

Du skal dividere befolkningstallet for Grønland med Grønlands areal, og dernæst dividere befolkningstallet i Danmark med Danmarks areal. Du fik det vist blandet sammen.


Svar #8
31. oktober 2012 af Jose1235 (Slettet)

Grønland: 1700000/55000 = 30,90

 

Danmark: 5390000/43000 = 125,34

 

Og hvad så? ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #9
01. november 2012 af mette48 (Slettet)

Start med at give os den rigtige opgavetekst. De Fakta du skriver ser underlige ud. Mangler der en linie?

<hvile andre oplysninger har du? befolkningstal og arealer?


Skriv et svar til: Grønland - Fortsat (Hjææælp!)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.