Matematik

Hjælp

05. november 2012 af 787 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

jeg ved ikke hvordan man kan beregne Z og x i den her opgave er der nogen der kan forklare den til mig med en bred forklaring

x/2 = 18/6 = 3 det betyder at x = 3 er det så rigtigt ???

 

tak

Vedhæftet fil: Udklip 1111.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2012 af mette48 (Slettet)

Den opgave fik du svar på i går

læs det


Svar #2
05. november 2012 af 787 (Slettet)

jeg har faktisk læst det , men jeg har ikke forstået noget , derfor vil jeg gerne en bred forklaring så jeg kan forstå det


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.