Biologi

To spørgsmål om usund levevis

07. november 2012 af MalouStella (Slettet)

1. Er det normalt at leve 45 år, hvis man drikker 15 øl (4,6 %) om dagen?

2. Hvad gør mest skade på kroppen? At ryge 20 cigaretter om dagen eller at drikke 15 øl (4,6 %) om dagen?


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. november 2012 af Yusuf123 (Slettet)

Alkoholpromillen    = A / (p × r)

A = mængden af ren alkohol i gram
p = kropsvægten i kilo
r = reduktionsfaktor (0,68 for mænd og 0,55 for kvinder)

Omstændigheder gælder altså ikke i samme omfang


Svar #2
07. november 2012 af MalouStella (Slettet)

Du svarer ikke på mine spørgsmål, Jens!


Skriv et svar til: To spørgsmål om usund levevis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.