Matematik

isolerings regler

10. november 2012 af eray (Slettet)

hejsa folkens har ret svært ved et af disse isolerings opgaver. Hvor jeg skal isolere T og R

Den ene lyder sådan: 3x=6q/q+t

Har fået den første til at give sådan+ beregninger: 3:6=2

(2q/x)-qvville bare høre om denne beregning ville være en okay en? :)

 

Og den anden: v= L*(t-T)*r/s

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Hvordan ser den første rigtigt ud? Er det

3x = 6q/(q+t)

hvor man skal isolere t? Så er

t = 2q/x - q = q·(2/x - 1) .

Det er ikke korrekt, at 3:6 = 2 .

Lad være med at bruge både store og små bogstaver for den samme størrelse.

Hvad skal man i den anden? Isolere r? Gang med s og divider med L·(t-T) .


Skriv et svar til: isolerings regler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.