Matematik

Find tallene x og y...

11. november 2012 af oleole34 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg håber der er nogen der kan hjælpe mig med denne lille opgave... Opgaven lyder følgende -

 

Find tallene x og y, når det er givet, at x/y = 5/7 og 5y - 6x = 30

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2012 af peter lind

gang den første ligning med 7y


Svar #2
11. november 2012 af oleole34 (Slettet)

Kan du evt. uddybe lidt?

 

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. november 2012 af peter lind

(x/y)*7y = (5/7)*7y


Skriv et svar til: Find tallene x og y...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.