Fysik
Lydstyrke
30. september 2003 af
SP anonym (Slettet)
hjælp mig med denne opgave!!!
Man kan vise at intensiteten I er proportional med kvadratet på det effektive lydtryk p.
I = k * p^2
k er en konstant.
Vis at det gælder at:
L = 20 * log(p/p(nul))
hvor p(nul) er det effektive lydtryk af en lyd der har intensiteten I(nul)
???
Man kan vise at intensiteten I er proportional med kvadratet på det effektive lydtryk p.
I = k * p^2
k er en konstant.
Vis at det gælder at:
L = 20 * log(p/p(nul))
hvor p(nul) er det effektive lydtryk af en lyd der har intensiteten I(nul)
???
Skriv et svar til: Lydstyrke
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
