Fysik

HJÆLP!

17. november 2012 af privat1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Spørgsmål til billedet: 

Nedenstående figurer illustrerer, at en genstand bevæger sig stykket s, mens den er påvirket af en kraft F. Beregn kraftens arbejde i alle tilfældene. 

Vedhæftet fil: foto-2.JPG

Brugbart svar (2)

Svar #1
17. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Det af en kraft F udførte arbejde er A = ∫ F • dr . Benyt det i hvert tilfælde.


Svar #2
17. november 2012 af privat1 (Slettet)

Jeg har vedhæftet en fil. Kan du ikke prøve at skrive talene ind fra den første, så jeg kan se hvordan du gøre det. 

Tusind tak på forhånd. 


Brugbart svar (2)

Svar #3
17. november 2012 af mathon

a)
             A = Fs = F·s·cos(φ) = (11 N)·(4,5 m)·cos(0) = (11·4,5)·(N·m)·1 = 49,5 Nm = 49,5 J


Brugbart svar (2)

Svar #4
17. november 2012 af mathon

b)
             A = Fs = F·s·cos(φ) = (11 N)·(4,5 m)·cos(180
º) = (11·4,5)·(N·m)·(-1) = -49,5 Nm = -49,5 J

 

Brugbart svar (2)

Svar #5
17. november 2012 af mathon

c)
             A = Fs = F·s·cos(φ) = (11 N)·(4,5 m)·cos(90
º) = (11·4,5)·(N·m)·0 = 0 Nm = 0 J

 


Brugbart svar (2)

Svar #6
17. november 2012 af mathon

d)

                       som a)


Svar #7
17. november 2012 af privat1 (Slettet)

TUUUSIND takk..... 

hvad står J for??


Brugbart svar (1)

Svar #8
17. november 2012 af SuneChr

# 7

Accelereres 1 kg , 1 m , med accelerationen 1 m/s, er der udført et arbejde på 1 J .


Skriv et svar til: HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.