Matematik

Tivolipark - Vektorfunktioner

18. november 2012 af mett9676 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej!

Ville høre, om I kunne hjælpe mig med denne opgave, da jeg simpelthen ikke kan komme igang.

Er der en venlig sjæl, som vil hjælpe?

Mange tak!

 

- Mette

Vedhæftet fil: DSC_0454.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2012 af mette48 (Slettet)

OA = (3*cos(t*ω1) , 3*sin(t*ω1))

AP = (cos(t*ω2) , sin(t*ω2))

indsæt selv værdierne for ω1 og ω2

OP er vektoren fra (0,0) til personen i P

OP = OA+AP

Udregn nogle støttepunkter f.eks t=0 til 2π så den store skive når hele vejen rundt

brug et regneark til at finde støttepunkterne, da du nok skal bruge en del


Skriv et svar til: Tivolipark - Vektorfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.