Matematik

funktion og graf

23. november 2012 af avengers (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har fået en funktion f der opfylder at

f (0) = 5 og f (10) = -1

hvordan kan jeg tegne grafen for funktionen? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Der er uendeligt mange funktioner, der har de to sæt af funktionsværdier. Der er netop een lineær funktion, der har de to sæt af funktionsværdier.


Svar #2
23. november 2012 af avengers (Slettet)

et andet spørgsmål, hvad fortæller 5 og -1? 


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det er funktionsværdierne for henholdsvis x = 0 , og x = 10 .


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. november 2012 af hbhans (Slettet)

 

Afsæt punkterne (0,5) og (10,-1) på millimeterpapir. Tag en lineal og tegn en ret linie gennem de to punkter.


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. november 2012 af PeterValberg

Eller brug GeoGebra

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: funktion og graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.