Matematik

Differentialregning

25. november 2012 af Sinimini (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Hvordan skal nedenstående funktion diferenseres?

f(x)=6·√x-2x, hvor x > 0


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. november 2012 af mathon

 

           f(x) = 6·x1/2 - 2x, hvor x > 0

           f '(x) = 6·(1/2)•x(1/2)-(2/2)  - 2  = 3x-(1/2) - 2 = (3/√(x)) - 2


Svar #2
25. november 2012 af Sinimini (Slettet)

Tak skal du have ;-)


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.