Studievalg og videregående studie

Hjælp, CBS Kvote 2 elever!

26. november 2012 af TheDJ (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej Alle!

Jeg har i år, sommeren 2012, afsluttet min studentereksamen, og jeg er nu et godt stykke inde i mit sabbat år. Jeg ved, at jeg vil starte på et erhvervsøkonomisk studie på CBS, men jeg ved endnu ikke præcis hvilket studie.
Til en af uddannelserne(IBP) er mit snit desværre ikke højt nok, og jeg har derfor overvejet at søge igennem kvote 2, da jeg i sidste ende, kommer til at have ca. 5 måneders udlandsophold og 8-9 måneders erhvervsarbejde, ved slutningen af mit sabbat år. Udover dette, består karaktererne af de adgangsgivende fag af 7-taller og få 10-taller.

Mit ønske er så, at nogle af jer derude som enten er blevet optaget på CBS gennem kvote 2, eller kender nogle som er, kunne fortælle lidt om hvilke kvalifikationer/karakterer i netop havde og til hvilken CBS uddannelse. Dette er simpelthen for at kunne få et billede/fornemmelse af, hvad det har krævet i foregående år, så man ikke står på helt bar bund, i forhold til at kende ens muligheder for at komme ind.

Jeg ved udmærket, at det er en individuel vurdering der bliver lavet, og at det kan varierer meget fra år til år og studie til studie, hvad der netop kræves for at komme ind. Men da det kun er bestemte kriterier, der bliver taget i betragtning til CBS kvote 2(karater i fag, erhvervsarbejde, udlandsophold og videreuddannelse), og der ikke indgår nogle motivationsskrivelse(undtagen IB og AS), bør man alligevel kunne få en hvis idé.

Min forespørgsel kommer her, fordi hverken CBS' studievejledning kan sige noget om det eller andre hjemmesider (så vidt jeg ved). Så det er en inderlig bøn til studerende der er blevet optaget gennem kvote 2 i sin tid, om at dele deres viden med mig og alle andre, så vi måske kan blive lidt klogere :)

På forhånd mange tak!


Skriv et svar til: Hjælp, CBS Kvote 2 elever!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.