Matematik

Beregn x for 7 = 7

30. november 2012 af CasperClausen1995 (Slettet) - Niveau: B-niveau

  Om en sammenhæng oplyses, at den aftager eksponentielt, og at grafen går igennem punkterne:
(-5,221) & (31,49)

A: bestem ligningen, og den har jeg lavet.
31-(-5)kvadratrodstegn 49/221
^36kvadratrodstegn 0,221719457 = 0,953649588
B: Beregn y for x = 7

Hvordan gør jeg det??


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2012 af Kulka1 (Slettet)

funktionsværdien y(7) fås ved at indsætte x=7 i din formel. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#0

Din værdi for konstanten a er ikke helt korrekt. Udregn (49/221)1/36 korrekt.


Skriv et svar til: Beregn x for 7 = 7

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.