Matematik

Hjæælp:)

02. december 2012 af qwertyqwert (Slettet)

Graferne for funktionerne givet ved f(x)=8-x og g(x)=1/x afgrænser sammen med linjerne med ligningerne x=1 og x=7 et område der har et areal. Bestem arealet.

 

Er ikke helt med på spørgsmålet og hvordan man skal gøre, kan I hjælpe, tak!:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

Man skal bestemme arealet af den punktmængde, der er begrænset af graferne for de to funktioner f og g, samt af de to linier med ligningerne x = 1 og x = 7. Den sidste information giver integrationsgrænserne for integralet.


Skriv et svar til: Hjæælp:)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.