Matematik

Facit til Mat B eksamen, december 2012???

09. december 2012 af uglen8923 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kan jeg finde den på nettet et eller andet sted?


Brugbart svar (2)

Svar #1
09. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

Højst sandsynligt ikke. Regn opgaverne igennem selv og stil konkrete spørgsmål hvor du går i stå.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. december 2012 af seraj1981 (Slettet)

Matematik b, eksamen december 2012..
Opg1: 4
Opg2: 1,5
Opg3: a= 0,5 b= 5
Opg4: -a +b -c
Opg5: y=1,6124x +5,56
Opg6: f(6)= 290 f'(6)= 320

Svar #3
10. december 2012 af uglen8923 (Slettet)

@ seraj1981

Jeg tror, at du har kigget på et forkert eksamenssæt... Dine resultater ser helt forkerte ud...

Jeg prøver lige at regne mine opgaver igennem imorgen aften, så smider jeg dem herind.


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Vær mere præcis i din angivelse af , hvilket eksamenssæt det drejer sig om. Er det for STX, HTX, HF ? Angiv også den præcise dato.


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. december 2012 af seraj1981 (Slettet)

det er fra vuc b- niveau, fra i fredags 7.12.2012

Svar #6
10. december 2012 af uglen8923 (Slettet)

Min er fra STX 7. december, det havde jeg glemt at skrive i den oprindelige post....


Brugbart svar (0)

Svar #7
14. marts 2013 af Nugga3 (Slettet)

Jeg er ved at lave STX - B niveau, 7. dec. 
Har du hele eksamensættet? 

 


Brugbart svar (0)

Svar #8
15. april 2013 af sig28 (Slettet)

Er der ingen der har den liggende?


Skriv et svar til: Facit til Mat B eksamen, december 2012???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.