Matematik

trigonometri

10. december 2012 af hamza97 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

TrekantABC er retvinklet med C=90.
Beregn de ukendte vinkler og sider, når

1) B=54,32° og c=34,9841.
2)a=2,4 og b=9,7
3) A=43,2° og a=6,37


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

Benyt formlerne for vinkler i en retviniklet trekant, samt Pythagoras

a2 + b2 = c2

sin(A) = cos(B) = a/c   ,   cos(A) = sin(B) = b/c


Skriv et svar til: trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.