Matematik

f(x)=4xe^x

11. december 2012 af Alex94DK (Slettet) - Niveau: B-niveau

nogen der lige hurtig vil sige hvad den giver ved f ' (x) = ???? 
Har selv får den til dette f(x)=4xe^x  --> f ' (x) = 4e^x+4xe^x


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2012 af nielsenHTX

din f '(x) er korrekt.


Svar #2
11. december 2012 af Alex94DK (Slettet)

Vil du ikke også hurtigt sige mig om denne er korrekt 
f(x)= 3/2x+4  ---> f ' (x)= -2/2x^2+8+16x ??? 
Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Hvordan ser funktionen ud? Er det

f(x) = 3 / (2x+4)   ? , eller

f(x) = (3/2)·x + 4  ?


Svar #4
11. december 2012 af Alex94DK (Slettet)

f(x) = 3 / (2x+4) 


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Så benyt reglen for differentiation af en sammensat funktion

f '(x) = -6 / (2x+4)2 = -3 / (2·(x+2)2)


Skriv et svar til: f(x)=4xe^x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.