Fysik

Opdrift.

13. december 2012 af Nikgi0 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej i dokumentet der er vedlagt har jeg forsøgt at beregne mig frem til farten på et fly.

Men resultatet giver et meget mærkelig tal.
Håber der er nogle der kan hjælpe mig med at finde fejlen så jeg kan komme videre i min opgave.

 

På forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. december 2012 af mathon

 

           ...luftens densitet er forkert


Svar #2
13. december 2012 af Nikgi0 (Slettet)

kan du oplyse mig hvad den er?
Så jeg hurtigt kan komme videre?


Brugbart svar (1)

Svar #3
13. december 2012 af mathon

 

            ρ = 0,001293 g/mL = 1,293 g/L = 1,293 kg/m3

så det må have været

            ρ = 1,25 kg/m3

 


Svar #4
13. december 2012 af Nikgi0 (Slettet)

tak!


Skriv et svar til: Opdrift.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.