Matematik

Planen og punkt til planen

15. december 2012 af Theguy (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hey ( se vedhæftede fil) kan det godt passe at opg C) giver -198-36y+18z=0 og at opgave D) giver 7,28?

Vil gerne have bekræftet resultaterne så der behøves ikke mellemregninger eller forklaringer.

 

På forhånd tak :)


Svar #1
15. december 2012 af Theguy (Slettet)

den vedhæftede fil

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Svar #2
15. december 2012 af Theguy (Slettet)

....

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

Prøv at formulere opgaven. Der er intet at se i det vedlagte. Vedlæg det evt. som et .doc eller .psf dokument, eller beskriv opgaven direkte her.


Svar #4
15. december 2012 af Theguy (Slettet)

det plejer at virke. Hvad med nu?

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Svar #5
15. december 2012 af Theguy (Slettet)

......

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Svar #6
15. december 2012 af Theguy (Slettet)

Nå men her er et link i stedet for så, se opgave 1 :

 

http://www.uvm.dk/Uddannelser-og-dagtilbud/Gymnasiale-uddannelser/Proever-og-eksamen/Skriftlige-opgavesaet/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF12/Proever%20og%20eksamen/120903%20htx122%20MAT%20A.ashx


Brugbart svar (0)

Svar #7
15. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

#6

Som nævnt virker det ikke i øjblikket med at indsætte billedfiler.

Du kan jo selv kontrollere dit resultat ved at indsætte koordinaterne for de tre punkter A, B, C i planens ligning. Det bliver lettere at beregne hvis du dividerer planens ligning med 18 . Det ser ud til, at ligningen er korrekt.

Mere overskueligt er planens ligning -2y + z - 11 = 0

Afstanden fra D(-3;-3;17) til planen er da dist(D,α) = |6 + 17 -11|/√5 = 12/√5


Brugbart svar (0)

Svar #8
15. december 2012 af PeterValberg

Alternativt kan du uploade billedet til http://billedeupload.dk/
og derfra klik, hold nede og trække den over i dette input-felt :-)

(dette kan gøres fra alle websider)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #9
15. december 2012 af Theguy (Slettet)

Tak pvm. Andersen jeg får distancen til at være 12,32? :S 

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Svar #10
15. december 2012 af Theguy (Slettet)

..

Vedhæftet fil:Udklip.GIF

Brugbart svar (0)

Svar #11
15. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

#10

Hvis du skal vedlægge noget, så vedlæg det som .doc eller .pdf, eller parker det på et website som foreslået af pvm i #8 og så angiv et klikbart link (hotlink) til stedet.

Eller skriv din beregninger direkte her. Svaret er angivet i #7.  Man angiver det eksakte svar før man angiver en tilnærmet numerisk værdi.

12/√5 ≈ 5,367


Skriv et svar til: Planen og punkt til planen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.