Engelsk

Er der nogen, der vil rette fejlene i nedenstående tekst?

22. december 2012 af Maroon5fan (Slettet)

Er der nogen, der vil rette fejlene i nedenstående tekst?

Here I am waiting, I'll have to leave soon = Her venter jeg, jeg er nødt til at tage afsted snart
Why am I holding on? = Hvorfor bliver jeg ved?
We knew this day would come, we knew it all along = Vi vidste, at denne dag ville komme, vi vidste det fra begyndelsen
How did it come so fast? = Hvorfor kom den så hurtigt?

This is our last night but it's late = Dette er vores sidst nat, men det er sent
And I'm trying not to sleep = Og jeg prøver at sove
Cause I know, when I wake, I will have to slip away = For jeg ved, at når jeg vågner, er jeg nødt til at forsvinde

Here I am staring at your perfection = Her starter jeg ved din perfektion
In my arms, so beautiful = I dine arme, det er så smukt
The sky is getting bright, the stars are burning out = Himlen bliver klar, stjernerne brænder ud
Somebody slow it down = Forsink det, en eller anden

This is way too hard, cause I know = Det her er alt for hårdt, for jeg ved
When the sun comes up, I will leave = Når Solen står op, tager jeg afsted
This is my last glance that will soon be memory = Dette er mit sidste øjekast, der snart bliver hukommelse

And when the daylight comes I'll have to go = Og når dagslyset kommer, er jeg nødt til at tage afsted
But tonight I'm gonna hold you so close = Men i nat skal jeg holde dig så tæt
Cause in the daylight we'll be on our own = For i dagslyset vil vi være alene
But tonight I need to hold you so close = Men i nat skal jeg holde dig så tæt

I never wanted to stop because I don't wanna start all over, start all over, = Jeg ville aldrig stoppe, for jeg vil ikke starte forfra
I was afraid of the dark but now it's all that I want, all that I want, all that I want = Jeg var bange for mørket, men nu er det alt, hvad jeg vil have


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. december 2012 af emptry

I den danske eller den engelske? :)


Skriv et svar til: Er der nogen, der vil rette fejlene i nedenstående tekst?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.