Matematik

Bestem punktet S

28. december 2012 af fffggg1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem punktet S, så vektor PS = vektor a

vektor a = (2 over 4)

P(2,1)

Håber på lidt hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. december 2012 af Andreww (Slettet)

Tegn udfra origo og punktet P. 

Fokuser på P(2,1) og find ud af hvor meget du skal lægge til første koordinaten, så den ligner den første koordinat i a.
Find dernæst ud af hvor meget du skal lægge til anden koordinaten, så den ligner den anden koordinat i a.


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. december 2012 af mette48 (Slettet)

PS = (xs - xp , ys - yp) = a   PS og a er vektorer

xs - xp = 2 ⇒ xs-2=2

ys - yp=4


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. december 2012 af SuneChr

Vi har


Skriv et svar til: Bestem punktet S

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.