Matematik

Dm(f)=R

06. januar 2013 af Hyldeblomst22 (Slettet) - Niveau: B-niveau

f er differentiabel oplyses det.

Nulpunkter og fortegn for f´:

x                                 -1                                      1                                      3

f´(x)           -                0                   +                  0                  +                 0                -

Skal angive monotoniintervallerne og skitsere grafen

Jeg er kommet frem til at intervallerne må være

f er voksende i [-1,3] og aftagende i ]∞,-1] og [3,∞[

Men jeg er mere i tvivl om hvordan jeg tegner grafen!

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2013 af SuneChr

Vedhæftet

Der må endvidere gælde, at f ''(1) = 0

Vedhæftet fil:SP 0601131200.PNG

Svar #2
08. januar 2013 af Hyldeblomst22 (Slettet)

Tusind tak for hjælpen! Jeg tænkte godt om det mon var nogenlunde sådan den måtte komme til at se ud. Det er så rart når man får bekræftet at man ikke er helt forkert på den! Så tusind tak.


Skriv et svar til: Dm(f)=R

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.