Matematik

Stamfunktion

10. januar 2013 af mimok (Slettet)

Jeg er gået i gang med at løse flg. opg. men jeg er gået i stå (se mine udregninger nedenunder):

Jeg skal bestemme stamfunktionen til funktionen: f(x)=3x-6

hvis graf har linjen y = −2 som tangent

Jeg bestemmer stamfunktionen F(x):

F(x)=1,5x2-6x+k

Jeg beregner x0:

f(x)=0=3x0-6 => x0=2

Så ved jeg ikke, hvad jeg skal gøre.


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Bestem så k, så at F(2) = -2 .


Svar #2
10. januar 2013 af mimok (Slettet)

Mange tak!


Skriv et svar til: Stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.