Matematik
Hjælp mig! please.
05. oktober 2003 af
SP anonym (Slettet)
Please hjæp mig!!!En virksomhed regner med at kunne sælge sit produkt til en stykpris på P= 12 kr, De totale omkostninger stiger med 3 kr for hver produceret. De faste omkostninger ved prodyktionen udgør 11 kr.
1- Lad X betegne produktionsomfanget. Bestem en forskrift for omsætningsfunktionen F(x) samt en forskrift for omkostningsfunktionen g(x).
Funktionen II(x)= f(x)-g(x) kaldes profitfunktion
2- Bestem forskriften for II8X9 og beregn fra hvilken værdi af x virksomheden har overskud?
1- Lad X betegne produktionsomfanget. Bestem en forskrift for omsætningsfunktionen F(x) samt en forskrift for omkostningsfunktionen g(x).
Funktionen II(x)= f(x)-g(x) kaldes profitfunktion
2- Bestem forskriften for II8X9 og beregn fra hvilken værdi af x virksomheden har overskud?
Svar #2
05. oktober 2003 af SP anonym (Slettet)
omsætning=12X??
omkostningfunktionen = 11+3x???
Profitfunktionen 9x-11?????
omkostningfunktionen = 11+3x???
Profitfunktionen 9x-11?????
Skriv et svar til: Hjælp mig! please.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
