Matematik

Sandsynlighed HJÆLP

14. januar 2013 af ulla7 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Nogle der vil hjælpe med nedestående spørgsmål?

Hvad er sandsynligeheden for først at slå et lige antal øjne og dernæst en 5´er?

Hvad er sandsynligheden for at trække spar dame og dernæst spar konge?

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2013 af ChemistryIsKey

1.

Du definerer de to udfald

A: Det er en 5'er

B: Det er et lige antal øjne

 

     P(A) = 1 / 6

     P(B) = 3 / 6 

Den betingede sandsynlighed bliver altså

     P(A I B) = P(A) / P(B) = (1 / 6) / (3 / 6) = 6 / 18 = 1 / 3 = 33.33 %

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. januar 2013 af 123434 (Slettet)

Et bud:

1) 3/6*1/6=1/12=ca 8%

2) 1/52*1/51

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. januar 2013 af ChemistryIsKey

Jeg er dog ikke sikker på mit bud... :/


Svar #4
14. januar 2013 af ulla7 (Slettet)

#2


Et bud:

1) 3/6*1/6=1/12=ca 8%

2) 1/52*1/51

Er dit bud rigtigt? :)


Skriv et svar til: Sandsynlighed HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.