Fysik

enhedsomregning

17. januar 2013 af camilla_jensen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg har 60 my mol/L og vil gerne angive det i mg/L, men hvordan gør jeg det?

 

Tak

Mvh

Camilla


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. januar 2013 af mathon

            når M er molmassen
            og {M} er talværdien af M som har enheden [M] = g/mol
haves
                m/L =  ((60·10-6 mol/L) • M) • (103 mg/g) = (0,060 mol/L) • ({M} g/mol) • mg/g = 0,060•{M} mg/L


Svar #2
17. januar 2013 af camilla_jensen (Slettet)

Okay tak :)


Skriv et svar til: enhedsomregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.