Matematik

Grafen for en funktion

20. januar 2013 af Mitbrugernavneroptaget (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgaven er vedlagt.. 


Skal man ikke finde punkterne toppunkterne som jeg har fundet frem til er;

F(x0) = -2, -1

F(x1) = 6, 4

Hvad skal man så derefter?

Vedhæftet fil: ads.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
20. januar 2013 af dikkelmikkel (Slettet)

du skal finde tangenthældningen for grafen for f i x=4

Så du skal tegne en tangent i x=4 og finde hældningen. Hvorfor har du gættet på noget med toppunkter?


Brugbart svar (2)

Svar #2
20. januar 2013 af SuneChr

Vedhæftet fil:SP 2001131541.PNG

Svar #3
20. januar 2013 af Mitbrugernavneroptaget (Slettet)

Sådan tak. Det godt nok et irreterende kordinatsystem. :D

Er det bare det og ikke andet?


Skriv et svar til: Grafen for en funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.