Matematik

aflæsning på grafen

22. januar 2013 af Jelly (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,

Jeg skal ud fra følgende graf aflæse:  http://peecee.dk/upload/view/398916

a)   f '(-3) , f ' (1) og f ' (5)

b) Ud fra aflæsning af grafen skal jeg afgøre fortegnet for f ' (-2) , f '(0) og f '(4)

c) hvilke tal for x er f ' (x) = 0 ?

 

Mine bud:

a) f ’(-3) = -4    f ’(1)=1,5    og  f ’(5)=-4

b)  f ’(-2) = -      f ’(0)= +    f ’(4)=-

c)  x = -1 v x=3

Er det rigtig lavet? er nemlig tvivl om opgave a) og b)

 

Håber på respons.

 

På forhånd tak!

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Det ser rigtigt ud i a), måske f '(5) = -4,5

b) ser også rigtig ud.


Svar #2
22. januar 2013 af Jelly (Slettet)

Tusinde tak!


Skriv et svar til: aflæsning på grafen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.