Engelsk
Integralregning og areal
Jeg har fået følgende opgave, som jeg ikke helt forstår, og jeg er gået lidt i stå:
Grafen for funktionen f(x)=2x
afgrænser sammen med koordinatsystemtes akser og linjen med ligningen x = −4 et område i 2.kvadrant.
Bestem arealet af dette område.
Jeg bestemmer:
∫(2x)dx=2x/ln(2)+k
Så F(x)=2x/ln(2)+k
Og det er her, hvor jeg går i stå, nogle der vil hjælpe mig lidt videre?
- Undskyld, jeg ved ikke hvad der er sket, men jeg er kommet til at lægge mit indlæg ind i det forkerte forum.
Svar #1
28. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)
Benyt grænserne x = -4 og x = 0 til at beregne arealet
-4∫0 2x dx = [2x/ln(2)]0-4 = (20 - 2-4) / ln(2) = 15 / (16·ln(2))
Skriv et svar til: Integralregning og areal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
