Matematik

Trekanter

29. januar 2013 af kiiiim (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

I en retvinkel trekant ABC med C=90º er a=3 og b=7. Find C

Ved godt at jeg spurgte i går, men fik ikke rigtig forklaret, hvordan den bliver lavet.

Håber på at der er nogle der vil hjælpe. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2013 af mathon

 

                                                         c = √(a2+b2)


Svar #2
29. januar 2013 af kiiiim (Slettet)

Mange tak.


Skriv et svar til: Trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.