Matematik

brøk med kvadratrod

30. januar 2013 af silnul (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hvordan løser man følgende opgave. helst uden lommeregner?

 

4√1/16=

 

3√125/1000=


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2013 af NejTilSvampe

d


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. januar 2013 af NejTilSvampe

4√(1/16) = 1 / 4√16 = 1 / 2

3√(125/1000) = 3√125 / 3√1000 = 5 / 10 = 1 / 2


Skriv et svar til: brøk med kvadratrod

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.