Fysik

Laserlys

30. januar 2013 af ertik1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej håber at nogle af jer kan hjælpe.

 

Jeg skal forklare hvoran at sin?(θ) afhænger lineært af ordenens nummer, nogle der kan give mig nogle tip hvordan man gør det??

sin?θ?=λ/d·n

θ betyder theta


Brugbart svar (2)

Svar #1
30. januar 2013 af mathon

  

                               sin(θn) = (λ/d) • n = k•n              da  λ/d er konstant for samme monokromatiske lys

havde der nu
stået
                               y = k•x

var du ikke i tvivl om, at y er proportional med x
 


Svar #2
31. januar 2013 af ertik1 (Slettet)

Tusind tak :)


Skriv et svar til: Laserlys

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.