Fysik

Middelvejlængden

01. februar 2013 af DelFerro (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har brug for hjælp til opgave b. Jeg finder middelvejlængden, at

λ = γβcτ , hvor β = v/c = (p/m)/c. Men, når jeg læser i besvarelsen, står der

λ = γβcτ = (p/mc)cτ = (2.4/1.8)c·(2.9·10-13 s) = 116 µm.

Jeg forstår ikke, hvordan γ er forsvundet i dette udtryk.


Brugbart svar (2)

Svar #1
01. februar 2013 af peter lind

Du blander formodentlig hvilemasse  m0 og bevæget masse m = γm0 sammen. p=mv p/m = v


Brugbart svar (2)

Svar #2
02. februar 2013 af YesMe (Slettet)

p = γmv ≠ mv


Skriv et svar til: Middelvejlængden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.