Matematik

SIR modellen-koblede differentialligninger

01. februar 2013 af cacao112233 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg sidder lidt fast under modeldelen i min SRP opgave, omkring SIR modellen og influenza. 

Jeg har problemer med at få dekoblet disse ligninger så de kan tegnes ind i en graf. k og h er konstanter som tilpasses modellen afhængig af sygdommen.

R'(t) = -k • R(t) • S(t)
S'(t) = k • R(t) • S(t) - h • S(t)
I'(t) = h • S(t)
k, h>0


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. februar 2013 af csteenholdt (Slettet)

 

 


Svar #3
01. februar 2013 af cacao112233 (Slettet)


Skriv et svar til: SIR modellen-koblede differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.