Matematik
Stamfunktion!!!
07. oktober 2003 af
SP anonym (Slettet)
Hejsa!!!
jeg har virkelig brug for hjælp, jeg forstår slet ikke den her opgave.
To funktioner f og F er bestemt ved:
f(x)= (x/x+1)^2
F(x) = x+1 - (1/x+1) -2ln(x+1)
Gør rede for, at F er en stamfunktion til f.
Jeg mener at man skal differentiere f(x), og det har jeg også prøvet på men når ikke frem til noget.
Håber der er nogle som vil hjælpe
På forhånd tusind tak.
jeg har virkelig brug for hjælp, jeg forstår slet ikke den her opgave.
To funktioner f og F er bestemt ved:
f(x)= (x/x+1)^2
F(x) = x+1 - (1/x+1) -2ln(x+1)
Gør rede for, at F er en stamfunktion til f.
Jeg mener at man skal differentiere f(x), og det har jeg også prøvet på men når ikke frem til noget.
Håber der er nogle som vil hjælpe
På forhånd tusind tak.
Svar #1
07. oktober 2003 af SP anonym (Slettet)
du kan differentiere F(x) så burde du få f(x) ellr gå den anden vej og integrere f(x) så burde du få F(x).
Skriv et svar til: Stamfunktion!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
