Matematik

D-Mark til Kroner

10. februar 2013 af Sofiesolima (Slettet) - Niveau: 8. klasse

2) I Vesttyskland køber Jørgensen et lille TV for 425 D-Mark. Kursen på D-Mark er 348.
- Hvor meget koster fjernsynet i danske kroner?

- I Danmark koster det samme fjernsyn 2365 kr. Hvor mange procent har Jørgensen sparet op i forhold til den danske pris? (Helt tal)
 

 

Jeg kan ikke finde ud af om om det er 348 = 100 kr. eller 3,48 = 1 kr.


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. februar 2013 af peter lind

Formelt er det første rigtigt, men den anden fås jo ved at dividere med den første. Du kan altså bruge begge.


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. februar 2013 af ChemistryIsKey

348 D-Mark = 100 DKK

__________________

3.48 D-Mark = 1 DKK

1 D-Mark = 100 / 348 = 0.2873... DKK


Skriv et svar til: D-Mark til Kroner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.