Fysik

Hjælp Kinetik

11. februar 2013 af moejojojo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Ekin=(1/2)•m•v2 
0,5*1500kg*(8,97)2=60345,7 J

Epot=m*g*h 
1500kg*9,82*10,1m=148773 J

 

hvad gør jeg forkert i mine udregninger?

afvigelse 

(Ekin/Epot) - 1 * 100

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. februar 2013 af thesimonf (Slettet)

Har du facit, for mig virker det rgtigt nok.


Svar #2
11. februar 2013 af moejojojo (Slettet)

ingen facit desvære men når man sætter det ind giver det noget helt underligt


Svar #3
11. februar 2013 af moejojojo (Slettet)

den giver -99,6% hvilkket er ret lavt når jeg skal finde bilens kinetiske engergi?i :L


Svar #4
11. februar 2013 af moejojojo (Slettet)

hov mente at den gav

 (Ekin/Epot) - 1 * 100
(60345,7/14773)-1*100= 308 procent


Brugbart svar (1)

Svar #5
13. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Hvis du skal beregne bilens kinetiske energi, er det udtrykket

Ekin = (1/2)·m·v2

der skal benyttes. Jeg ved ikke, hvad du specielt vil med forholdet Ekin/Epot .


Skriv et svar til: Hjælp Kinetik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.