Matematik

procent - hvor mange procent er A løn højre end løn?

13. februar 2013 af silnul (Slettet) - Niveau: 10. klasse

HVordan regner man følgende opgave?

 

Hvor mange procent er grundlønnen (23394 kr) størrer end SU på højeste grundsats (5384 kr.)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. februar 2013 af mathon

 

                            1+r = 23394/5384 = 4,345

                                r = 3,345 = 334,5%


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. oktober 2017 af Emma2670 (Slettet)

Hvordan kommer man frem til det 

r= 3,345 = 334,5%


Skriv et svar til: procent - hvor mange procent er A løn højre end løn?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.