Matematik

Integralregning

13. februar 2013 af sweeti14 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har lavet en aflevering med ekstremt meget integralregning hvor man skal finde et areal . Er der ikke en der vil tjekke den igennem? Specielt opgave 1.4 og 3b.

 

Hvis der er forslag til hvordan jeg kan gøre afleveringen bedre, så må i meget gerne fortælle mig dem.

 

På forhånd tuuusind tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Dine mellemregninger i 1.1 har forkert notation. Der skal ikke f() omkring x3/3 under integralet, og der skal heller ikke F() omkring stamfunktionens forskrift.. Desuden er det korrekte resultat 1/3, ikke 0,333 .

1.2 a er forkert. 24/4 = 16/4 = 4 . Lad være med at bruge <--> , når der menes = .

Samme bemærkninger med f() og F() .

1.2b Resultatet er heller ikke korrekt. F(2) = 4 , F(1) = 1

Samme bemærkningenr med f() og F().

1.4 Resultatet er korrekt, men mellemregingerne er udorståelige.

3b. Grænserne er de to rødder i polynomiet

 


Svar #2
13. februar 2013 af sweeti14 (Slettet)

Okay mange tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

I 1.3 vil man skrive det ekasakte resultat som 16/3 , ikke 5,333 .

Opg 2. er helt forkert. Man skal først bestemme grænserne ved at løse ligningen f(x) = 0 og benytte de rødder, der er relevante for 2. kvadrant.

Opg 4. Resultatet er 125/6 = 20,83333


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

ekasakte --> eksakte.


Svar #5
13. februar 2013 af sweeti14 (Slettet)

Mange tak

 


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.