Matematik

Hjælp haster!!!! 4. gradspolynomium

13. februar 2013 af annastudent (Slettet) - Niveau: B-niveau

vis at polynomiet p(x)=2x^4*-3x^3x^2+2x har roden -1

er der nogen, der kan hjælpe mig igang?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Beregn p(-1) . Hvis p(-1) = 0, er x = -1 en rod i p(x) .

Polynomiet er vel

p(x) = 2x4 -3x3 -3x2 +2x


Skriv et svar til: Hjælp haster!!!! 4. gradspolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.