Fysik

Rapport

16. februar 2013 af Yedil (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg er i gang med en rapport om newtons love (bevægelse af en klods på ru skråplan)

Der står at vi skal lave (t,s)-grafer, og det har jeg gjort. Men så står der, at vi skal afgører, om graferne er i overensstemmelse med konstant accelration. Hvordan gør jeg det?


Brugbart svar (2)

Svar #1
16. februar 2013 af mathon

konstant acceleration
kræver
                            v = vo + a•t

                            2 • a • Δs = v2 - vo2

                                    v + vo
                            Δs = ------  • t  = (1/2) • a • t2 + vo • t
                                       2

hvis
         dine eksperimentelt opnåede størrelser ikke - indenfor usikkerheden - overholder
         ovenstående formler,
er
         antagelsen om konstant accelereration (konstant Fres) ikke i overensstemmelse med virkeligheden
 


Skriv et svar til: Rapport

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.