Fysik

vandspejlet i vandtårnet

20. februar 2013 af Px (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Vi sidder et par gutter og sidder lidt fast i en opgave se vedhæftet fil. 

 

 

Vedhæftet fil: Dok1.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
20. februar 2013 af hesch (Slettet)

Det ligner nærmest en Wien-bro i et elektrisk kredsløb. Jeg tror ikke der er så mange VVS-er på portalen, men hvis man ligefrem kan tegne et elektrisk ækvivalent, i form af:

Vandtårn = spændingskilde

Rør = modstande

Vandflow = strøm

vandtryk = potentiale

Vandforbrug = strømgenerator

Så kan det være nogen bider på.  Kan man/du det ?


Skriv et svar til: vandspejlet i vandtårnet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.