Matematik

målestoksforhold - hjælp

28. februar 2013 af Parq - Niveau: 8. klasse

Hej :) 
Jeg har denne opgave, der lyder: Tegn en skitse af, hvordan du kan lægge en ramme med stenene, så de danner et grundareal på ca.  6 m^2

jeg ved at der går 10.000 kvadratvcentimeter på 1 kvadratmeter, men andet ved jeg altså ikke :/ Og hvordan skal jeg tegne det?


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. februar 2013 af 123434 (Slettet)

1m=100cm

1m^2=100cm*100cm=10000cm^2

 

 


Skriv et svar til: målestoksforhold - hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.