Eksamensforberedelse

reducér udtrykket (a-b)(a+b)-2a^2+b^2

03. marts 2013 af lulusuus (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej er der nogle søde mennesker der lige kan hjælpe mig med denne opgave?

jegfik svaret til 2b^2 men er ikke sikker så hvis nogle kan regne den ud for mig med mellemregninger self. så vil jeg være meget glad og taknemmelig.. :)

 

tak på forhånd..


Brugbart svar (3)

Svar #1
03. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

Dit forslag er ikke korrekt. Benyt en kendt kvadratsætning til at udregne det første produkt, og reducer så.

(a-b)(a+b) = ....


Brugbart svar (3)

Svar #2
03. marts 2013 af 123434 (Slettet)

Jeg får den til:

(a-b)(a+b)=a^2-b^2

a^2-b^2-2a^2+b^2

a^2-2a^2=-a^2

 


Brugbart svar (2)

Svar #3
03. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Jo, men giv nu trådstarter en chance selv først.


Skriv et svar til: reducér udtrykket (a-b)(a+b)-2a^2+b^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.