Matematik

MJ/KG til MJ/L

06. marts 2013 af cicis (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvis jeg regner fra MJ/kg til MJ/liter

kan det passe at det er sådan her

E=B*m

E=43,3KJ/kg*865kg/m2

E=37454,5 MJ/Liter

 

tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. marts 2013 af peter lind

Du kan ikke omregne mellem kg og l. Det første er et mål for masse, den anden er et mål for rumfang  Hvad er det for mystiske tal du sætter ind ?


Svar #2
06. marts 2013 af cicis (Slettet)

min fejl der skulle stå

E=43.3MJ/KG*865 KG/m3


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. marts 2013 af 123434 (Slettet)

Følger lig med på tråden.


Skriv et svar til: MJ/KG til MJ/L

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.