Engelsk

Ang. bedømmelse af opgave.

07. marts 2013 af Nicorici - Niveau: A-niveau

Hej

 

Jeg har en veninde som mener at hun konsekvent bliver bedømt for lavt i hendes engelskopgaver - er der en lærer her som ville være så sød at læse en enkelt opgave igennem og bedømme den?

 

Mvh.

Nicolae


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. marts 2013 af vkvsvs (Slettet)

Jeg ved at man kan(Man har krav på) klage til sin skoleleder. Hvis du ikke får medhold der har du en sidste chance for at klage, det er hos Ministeriet for Børne- og Undervisning. Det er de færreste der får medhold der også.. 

Lidt fakta:

FÅ KLAGER ENDER I MINISTERIET
Kun ganske få elever klager over deres karakterer til Ministeriet for Børne- og Undervisning. I 2011 klagede 50 elever til ministeriet over deres karakter til eksamen eller prøver. Fire fik medhold i deres klage. Ministeriet oplyser, at der bliver afholdt mere end 500.000 prøver på de gymnasiale uddannelser årligt.
Ministeriet modtog 12 klager over årskarakterer i 2012 - én elev fik medhold. I 2011 klagede kun tre elever over deres årskarakterer til ministeriet

Hvis hun mener hun virkelig er blevet behandlet dårligt, syntes jeg hun skulle klage dertil. Eneste chance for at  ÆNDRE karakteren..


Svar #2
07. marts 2013 af Nicorici

Tak for svaret.

Men det var faktisk mere for at starte stille og roligt ud, og se en anden lærers bedømmelse i forhold til hendes. 


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. marts 2013 af maxmaxmaxmax (Slettet)

Omend jeg ikke er lærer, vil jeg gerne læse hendes opgave. Jeg taler flydende engelsk og har i øvrigt lidt erfaring med lektiehjælp. Kontakt mig personligt, hvis I er interesserede.

Max


Skriv et svar til: Ang. bedømmelse af opgave.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.