Matematik

Matematik opgave

09. marts 2013 af Netcity (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hjælp, jeg er helt lost og blank for mulige løsninger (da ingen af dem jeg havde prøvet virkede)): ..!!

- Opgaven er vedhæftet.

Vedhæftet fil: Unavngivet.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
09. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

Der er vedhæftet 5 opgaver. Hvilken opgave har du problemer med, og hvad har du selv gjort?


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. marts 2013 af LeonhardEuler

#2,Jeg tror, at #0 mener dem alle sammen. Men det ville nok være bedst, hvis #0 selv kom med sine bud først.


Brugbart svar (1)

Svar #3
10. marts 2013 af SuneChr

4)     log (2x + 7) = 2

        Man har,  log (102) = 2  og dermed  2x + 7 = 102 . Find nu x .   Sværere er den ikke.

 


Svar #4
10. marts 2013 af Netcity (Slettet)

Uuups her er de mine bud

Vedhæftet fil:Unavngivet2.jpg

Svar #5
10. marts 2013 af Netcity (Slettet)

opgave 5 er løst !


Brugbart svar (1)

Svar #6
10. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Se svarene i din anden tråd.


Svar #7
10. marts 2013 af Netcity (Slettet)

Hvor har du fået 10^2 fra?


Brugbart svar (1)

Svar #8
10. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

#7

Man bør vide, at log(10n) = n . Derfor er 2 = log(100) .


Svar #9
11. marts 2013 af Netcity (Slettet)

#3


4)     log (2x + 7) = 2

        Man har,  log (102) = 2  og dermed  2x + 7 = 102 . Find nu x .   Sværere er den ikke.

Så ..... Log(100)/log(2) + 7 = 1,5 og så runder man "bare" op til 2 eller??


Svar #10
11. marts 2013 af Netcity (Slettet)

Nej, har fundet ud af at x = 46,5 tak for hjælpen!! :)


Skriv et svar til: Matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.