Fysik

Bevægelse

12. marts 2013 af zuku (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan kan man beskrive denne bevægelse - den røde kurve? (se vedhæftet fil)

Vedhæftet fil: Fysik aflvering nr. 8.png

Brugbart svar (2)

Svar #1
12. marts 2013 af hesch (Slettet)

0 til 10sek:   Konstant acceleration = 2m/s2

10 til 20 sek:  Konstant hastighed = 20m/s 

20 til 25 sek:  Konstant decelleration = -4m/s2


Svar #2
12. marts 2013 af zuku (Slettet)

Mange tak :-D


Skriv et svar til: Bevægelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.