Matematik
integral f(x) = x*kvadratrod(3-0)
05. oktober 2005 af
gæsten (Slettet)
Jeg skal bestemme et areal på en punktmængde M. grænserne er 0 og 3 og det er mellem funktionen f(x)=x*kvadratrod(3-0) og x-aksen.
jeg kan simpelthen ikke finde ud af at intgrer denne opgave. er der nogle der har nogle fif?
gerne hjælp hurtigt. tak
jeg kan simpelthen ikke finde ud af at intgrer denne opgave. er der nogle der har nogle fif?
gerne hjælp hurtigt. tak
Svar #1
05. oktober 2005 af Epsilon (Slettet)
Det var da en akavet måde at skrive x*sqrt(3) på. Mon ikke du mener
f(x) = x*sqrt(3-x) ?
//Epsilon
f(x) = x*sqrt(3-x) ?
//Epsilon
Skriv et svar til: integral f(x) = x*kvadratrod(3-0)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
